over Predeck

Predeck

Predeck is uw partner in het leggen van een topkwaliteit dek op uw plezierjacht

Predeck is een bekende speler in de markt voor het verzorgen van hoge kwaliteits dekken op plezierjachten. Al vele vierkante meters dek zijn door Predeck geproduceert en gelegd. We zijn gepast trots op deze prachtige plezier jachten, die wereldwijd te vinden zijn. 

Met deze jaren lange ervaring heeft Predeck de knowhow in huis voor het leggen van het prefecte dek op uw plezierjacht. En juist om die reden doen steeds meer bekende werven een beroep op ons. Omdat Predeck is gespecialiseerd in het leggen van zowel teak als Alternateak bent u bij ons aan het juiste adres voor een dek, afgestemd op uw wensen.

Vanuit het oude Zuiderzee havenstadje Elburg heeft Predeck op het Jachtcenter haar eigen werkplaats. Hier worden de dekken geproduceerd en gereed gemaakt om te leggen op uw werf. Door deze beproefde methode is Predeck in staat om het dek te leggen, volledig afgestemd op uw planning. Praktisch en gegarandeerd goed.

Bertwin

Geschiedenis van Predeck

Predeck is ontstaan uit de ambitie om top kwaliteit dekken te produceren en te leggen op plezierjachten

De grondleggers van Predeck, twee ervaren scheepstimmermannen en ondernemers kregen steeds meer de vraag om teakdekken te leggen. Vanuit deze marktbehoefte en de drang naar perfectie hebben Johan en Joris besloten een nieuw bedrijf op te starten om zich te specialiseren in het leggen van teakdekken. Al snel werd de werkwijze van Predeck door grote opdrachtgevers omarmt en groeide Predeck. Inmiddels is Predeck gegroeid naar 6 medewerkers en wordt er regelmatig capaciteit ingehuurd. Allemaal ervaren vakmensen die niets liever doen dan meewerken aan een prachtig dek.

Johan ten Brinke
187